VERKKOKAUPPA


URAVALMENNUS

Uravalmennus on yksilöllistä ja muotoutuu aina valmennettavan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen aiheita voivat olla esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistaminen, CV:n ja työhakemuksen laatiminen, haastatteluun valmistautuminen sekä voimavarojen vahvistaminen. Valmennuksessa voidaan myös suunnitella uraa, uudelleenkoulutusta tai yrittäjyyttä sekä valmistautua muutokseen.

PALVELUPAKETIT

Uravalmennus on kääritty palvelupaketeissa suosituimpiin meiltä ostettuihin kokonaisuuksiin, jolloin ne tulevat myös yksittäin ostettuja valmennuskertoja edullisemmaksi. Jokainen palvelupaketti on toteutukseltaan ainutkertainen, koska valmennettavana olet juuri sinä.

COACHING

Coaching-palvelut tarjoavat yksilöllistä valmennusta, joka räätälöityy aina valmennettavan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen aiheita voivat olla esimerkiksi mentaalisen kapasiteetin ja tehokkuuden kasvattaminen, muutostilanteeseen sopeutuminen ja siitä eteenpäin pääseminen. Valmennuksissa itsetuntemuksesi lisääntyy, mikä helpottaa mm. motivoivien tavoitteiden asettamista ja tapojen muodostamista. Coaching-palvelumme sisältävät muutosvalmennuksen, kasvuvalmennuksen ja resilienssivalmennuksen.

PALVELUSETELIT

Palvelusetelimme ovat erittäin arvostettuja aineettomia lahjoja, jotka ilahduttavat aidosti saajaansa. Tuotteen voi kätevästi maksaa palvelun saajan puolesta ja antaa päätös valmennuksen ajankohdasta ja sisällöstä tuotteen käyttäjälle. Me olemme määritelleet vain palvelusetelin hinnan ja valmennuskertojen määrän, palvelun sisällön päättää aina valmennuksen tähti: palvelusetelin saaja.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.